NOVACT impulsa el Programa Vitamina


NOVACT som l’entitat impulsora del Programa Vitamina, que busca promoure el lideratge ètic i la transformació social entre joves per tal d’incidir directament en entorns marcats per l’exclusió social, o en risc de ser-ho.

Es tracta d’una proposta que col·labora amb d’altres ja existents per a que, a través del treball comunitari, es pugui generar el canvi social. El Programa Vitamina està compromès amb persones i col·lectius de barris amb alta incidència de risc d’exclusió social, proposant un treball de fons i llarg recorregut amb l’objectiu de  generar capital humà capaç de ser el motor del canvi social.

El Programa Vitamina té 9 grups a Catalunya i compta amb més de 80 joves que treballen les seves habilitats de Lideratge Ètic. Aquest 2024, els grups de Santa Coloma i Cambrils finalitzen el seu recorregut al programa; els grups de Mataró, Sant Adrià del Besòs i els dos grups de Camp Clar, estan involucrats en els Projectes de Transformació Social del 3er Eix. També els grups de Besòs i Maresme i Torreforta estan aprenent la gestió del conflicte i de l’afecte; i comencem un nou grup de joves a Santa Coloma de Gramenet.

En la pàgina web del projecte hi podeu trobar més informació: https://programavitamina.org/

Aquest projecte rep el suport de la Fundació Llegat Roca i Pi, Tanatori Litoral i Serveis Cabré Junqueras.

L’entrada NOVACT impulsa el Programa Vitamina ha aparegut primer a Novact.